Φυσικά Λιπάσματα
Η κοπριά αποκαλείται από πολλούς ως «ο μαύρος χρυσός» και είναι ένα οργανικό υλικό που χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα στη γεωργία.

Η κοπριά υποβοηθά στη λίπανση του εδάφους προσθέτοντας οργανική ύλη και θρεπτικά συστατικά, όπως το άζωτο, το φώσφορο και το κάλιο. Υπάρχουν δύο είδη κοπριάς εδάφους. Είναι η πράσινη, που είναι η φυτική, και η ζωική κοπριά. Η ζωική κοπριά χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων για τη λίπανση του εδάφους, καθώς είναι πλούσια σε άζωτο και άλλα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανάπτυξη των φυτών. Υπάρχουν πολλά είδη ζωικής κοπριάς. Η κοπριά όμως της αγελάδας, η οποία είναι και η πιο άοσμη από όλες τις άλλες, εκτός από τη κοπριά του ελέφαντα, είναι πάντα η καλύτερη λύση. Η κοπριά για παράδειγμα του αλόγου έχει λιγότερα θρεπτικά συστατικά, και αυτό οφείλεται στο τρόπο πέψης του αλόγου. Η κοπριά, λοιπόν, της αγελάδας περιέχει υπολείμματα της χορτοφαγίας μαζί με πολλά άλλα ιχνοστοιχεία και συστατικά του ίδιου του ζώου.

Ο μαύρος χρυσός, λοιπόν, αυξάνει ποσοτικά και ποιοτικά σε παραγωγή τις καλλιέργιές σας . Παρέχει τα συστατικά και τα ιχνοστοιχεία που απαιτούνται και επίσης παρέχει σε μεγάλες ποσότητες τα τρία κύρια χημικά, το άζωτο, το φώσφορο και το κάλιο. Είναι επίσης σημαντικό να πούμε εδώ, πως η κοπριά περιέχει και άλλα ιχνοστοιχεία που σπάνια γίνεται λόγος γιΆ αυτά. Κάτι άλλο το οποίο κάνει η κοπριά είναι ότι βελτιώνει πάρα πολύ τη σύνθεση του εδάφους, καθώς περιέχει φυτικά αλλά και ζωικά συστατικά. Η σωστή αυτή σύνθεση του εδάφους έχει ως αποτέλεσμα την κατακράτηση της σωστής υγρασίας για την ευκολότερη και πιο σωστή και υγιή ανάπτυξη του ριζικού συστήματος του φυτού. Εδώ θα σας υπενθυμίσουμε πως πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε χωνεμένη κοπριά, διότι αλλιώς μπορεί να κάψετε τα φυτά σας. Επίσης, η κοπριά η οποία έχει ανακατευθεί με υποδεέστερα υλικά δεν έχει καμία θρεπτική αξία και πολλές φορές είναι ζημιογόνα.

Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε για τα ωφέλημα συστατικά που περιέχει η κοπριά που θα αγοράσετε από εμάς, διότι συχνά κάνουμε χημική ανάλυση του προϊόντος σε διαπιστευμένα εργαστήρια.

Σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από την επεξεργασία και την αποθήκευσή της, καθώς επίσης και μερικές φωτογραφίες όπου φαίνεται καθαρά η διαφορά στην ανάπτυξη και την υγεία των φυτών με τη χρήση της κοπριάς.